http://anime.atrip.sk/   http://www.atrip.sk/
Cutey Honey the Live
(18:14 12. októbra 2007)

Tak v tomto prípade ma dosť prekvapil začiatok, ale dajme tomu. Treba nejako začať a najlepšie je začať tak aby to pritiahlo diváka, teda niečim, čo chce vedieť ako skončí. Dosť nepríjemne ma však prekvapila úvodná zvučka. Toto je zatiaľ najhoršia verzia tejto pesničky, čo som zatiaľ počul. Teda ani nie tak ten samotný spev, ale ten rap čo tam tak surovo vtrepali.

Videl som už niekoľko sentai a podobných vecí, teda vedel som čo môžem zhruba čakať. Chcel som skúsiť aj toto aby som vedel porovnať anime a hranú verziu seriálu. Toto spracovanie ma však dosť sklamalo. Po sentai znalostiach som síce nečakal bohvie čo, ale v tomto prípade zobrali asi všetko najhoršie so všetkých možných zdrojov. Dosť som sa nudil pri pozeraní. Okrem toho hrozného nohavičkovo – sentai spracovania (a to ani nespomínam správanie sa hlavnej hrdinky a ďalších postáv) to bolo navyše aj nudné a nezáživné (ešte že to nemalo ani len 24 minút).

(10:01 13. októbra 2007)   autor: Aranius

Keby som to mal obodovať, tak najviac bodov by dostala remake verzia Cutey Honey Flash, potom na druhom mieste by bola pôvodná verzia z roku 1974 a nie kde ďaleko, ďaleko za tým by možno bola táto live verzia.

Späť na zoznam

Iné anime stránky:

Xagnam banner (small)

AnimeXPO banner (small)

Anime-Team RIP 2013

manga.sk RIP 2013




 © 2007-2008 Julo, powered by ATRIP