http://anime.atrip.sk/   http://www.atrip.sk/
KILL la KILL
(7:26 27. októbra 2013)

Po dlhom čase je tu opäť raz anime, ktoré sa totálne vymyká priemeru či aktuálnym trendom. Moderná 3D animácia no zároveň kresba, ktorá pripomína anime zo 70tych rokov. Sú tu viditeľné rôzne momentálne nepoužívané efekty, všetko je prehnané až do nereálnych extrémov. Priestor sa rôzne deformuje, silové výkony sú nadľudské. Rovnako aj charaktery postáv, resp. ich schopnosti, prípadne iné „vylepšenia“ postáv a športov. Aj priaznivci dievčenskej pokožky si prídu na svoje, keď hlavnou pointou je nahota, čím menej je vidieť tým lepšie. Krv tu tečie vo veľkom, aj keď nie tak ako je to bežné. Oblečenie hlavnej postavy je živé. Zobúdza ho krv. Zároveň spolu s tým ako oblečenie ožije získa hlavná hrdinka Ryuuko aj nadľudské schopnosti.

Príbeh je na oko jednoduchý. Hlavná hrdinka Ryuuko príde na ostrov, do školy, aby našla vraha svojho otca. So sebou si prinesie polovičku veľkých nožníc a nenávisť. Po prvom súboji, ktorý samozrejme prehrá, ujde z dejiska a zájde k zrúcaninám rodného domu. Tu v podzemí nájde spomínané krvilačnú hovoriacu školskú uniformu a môžu sa začať súboje na život a na smrť.

Toto anime je tak netradičné, že asi rozdelí ľudí do troch kategórii. Tí čo ho milujú, tí čo ho nenávidia a tí čo ho nepoznajú. Napriek tomu, že toto anime kombinuje niekoľko (možno aj všetky) veci, ktoré nemám rád, stále ho pozerám. Z tohto seriálu jednoznačne vyžaruje nezvyčajná atmosféra.

Späť na zoznam

Iné anime stránky:

Xagnam banner (small)

AnimeXPO banner (small)

Anime-Team RIP 2013

manga.sk RIP 2013




 © 2007-2008 Julo, powered by ATRIP