http://anime.atrip.sk/   http://www.atrip.sk/
Moyashimon ~Tales of agriculture~ (obrázok, 146 kB)
(20:06 12. októbra 2007)

Príbehy o poľnohospodárstve. No nepozri si to… Tak som skúsil, že o čom to môže byť. Aj tie obrázky boli čudné. Najprv ma trochu prekvapila hraná zvučka s tými baktériami (či čo to malo byť). Po zvučke sa z toho vykľulo opäť raz anime zo školského prostredia, tento krát však z poľnohospodárskej školy (Tokijskej univerzity ak som dobre rozumel). Hlavný hrdina má schopnosť vidieť baktérie. Bolo by vhodné, keby týmto spestrením aj skončili, ale to žiaľ nespravili. Trochu ma to prekvapilo čo som videl (hlavne tá krv). To som teda naozaj nečakal. Nieže by to bolo zlé, aj som sa zasmial, aj som sa zďaleka tak nenudil ako pri niektorých iných anime tento týždeň.

Najlepšie bolo ako rozoznal japonský jogurt – to som normálne vybuchol smiechom. Aj keď ma to na začiatku celkom nechytilo, ku koncu som sa už dobre bavil a asi to aj budem pozerať ak si to udrží kvalitu.

Ku samotnej animácii nie je veľa čo povedať, snáď len, že tie baktérie sú dosť také jednoduché, priam až detské kresby. Zvuková stránke je okrem záverečnej zvučky trošku lepší priemer. Tá záverečná zvučka mi dosť prekáža (nechcem rovno povedať, že je hnusná).

Späť na zoznam

Iné anime stránky:

Xagnam banner (small)

AnimeXPO banner (small)

Anime-Team RIP 2013

manga.sk RIP 2013




 © 2007-2008 Julo, powered by ATRIP