http://anime.atrip.sk/   http://www.atrip.sk/
Negima! Magister Negi Magi (Live)
(17:28 13. októbra 2007)

„Toto ma byť zase čo?“ – presne to mi napadlo keď som zbadal prvý krát Negiho (jeho úplne prvé zjavenie). Musím povedať, že toto ma dosť prekvapilo a nie len tým ako to bolo spravené po vizuálnej stránke. Dúfal som, že v tejto verzii sa budú viacej pridržiavať mangy, ale to bolo žiaľ len moje želanie. Ale aspoň z toho nemám až taký zlý pocit, ako z upravenej verzie anime (aj keď aj tu sa trieda a študenti predvádzajú a tak mizne celé prekvapenie z deja, ktoré mal čitateľ mangy). Zdá sa však, že sa chcú dostať ďalej ako skončilo prvé anime, tak podstatné časti z mangy idú vo veľmi rýchlom spáde a človek čo nečítal mangu, alebo aspoň nevidel prvú verziu anime môže byť z toho dosť zmätený (veď aj ja som bol a to som aj čítal mangu aj videl anime). Mám taký pocit, že tie ukážky z deja slúžia len na osvieženie si pamäti na udalosti z mangy.

Samotné herecké výkony nie sú bohvie aké (povedal by som, že sú ešte slabšie ako priemer toho čo som videl, ale zase nie až také zlé ako v Cutey Honey Live). Hudobné doprovody boli dosť dobre zvolené. Čo sa strihu týka, tak ten sa mi vôbec nepáči.

Záver je teda taký, že odporúčam pozerať len ľudom čo čítali pôvodnú mangu, alebo aspoň videli prvú animovanú verziu. Bez znalosti predlohy to bude pôsobiť asi veľmi čudne.

Síce som si povedal, že toto nebudem robiť, ale v tomto prípade doplním aj komentár po druhej epizóde. Dosť sa to zvrháva na upravenú verziu anime a čistú hlúposť. Samé predvádzanie, bitky a nohavičky. Jediné naozaj pozitívne je výber hudby do pozadia presne podľa môjho vkusu.

Späť na zoznam

Iné anime stránky:

Xagnam banner (small)

AnimeXPO banner (small)

Anime-Team RIP 2013

manga.sk RIP 2013




 © 2007-2008 Julo, powered by ATRIP