http://anime.atrip.sk/   http://www.atrip.sk/
Suteki Tantei Labyrinth
(20:59 3. októbra 2007)

Po treťom mysticky ladenom anime za sebou začínam mať pocit, že táto jeseň bude mystická. Aj keď postupne mystika a jej prejavy klesajú (porovnávané s Majin Tantei Nougami NeuroMokke). Pri pozeraní prvej časti som sa však viacej nudil ako mám rád. V tomto prípade nebol dej zložený z viacerých typov deja, čo by aspoň pútalo pozornosť, ale len klasické sledovanie deja. Aj keď sa dej odohráva vo viacerých líniách (viacero nezávislých skupín postáv) nepridáva mu to práve na zaujímavosti ako to bolo v Mokke, kde zloženie deja bolo rozdielne aj keď boli stále tie isté postavy, ale menil sa ráz deja.

Pravdepodobne sa autori pokúšali spraviť dej zaujímavým rôznymi vsuvkami, ale na mňa to nejako nezaberalo.

Máme tu ďalší typ 'tsukai'-a (už mi to začína liesť na nervy). Už nám nestačia 'mahou-tsukai' (čarodejníci) ani 'yume tsukai' (krotitelia snov). Už tu sú aj 'ningyou tsukai' (manipulátory bábik).

Musím priznať, že tou jednou vtipnou scénkou ma dostali a aj som sa zasmial. Inač mám z tohto anime skôr negatívny pocit, aj keď ku koncu sa (nie len tou vtipnou scénkou) vylepšil.

(22:52 18. novembra 2007)   autor: Magic

Tak toto anime u mňa putovalo okamžite po dopozeraní prvej časti do koša s nápisom "waste of time", kam aj podla mňa zaslúžene patri.

Je síce pravda, že ešte asi nikomu nenapadlo skombinovať post-apokalyptickú detektívku s ducharinou typu School Ghost Stories a navrch prihodiť ešte aj niečo na štýl Angelic Layer, takže 1 symbolicky bod za originalitu to odo mňa dostáva, čo to však pomôže, keď je to celé natočené tak príšerne NUDNE, že je strašný problém pri tom nezaspať? Doslova esencia priemerného anime po všetkých stránkach.

Čo si budeme nahovárať, jednoducho je to fail ťažkého kalibru.

Späť na zoznam

Iné anime stránky:

Xagnam banner (small)

AnimeXPO banner (small)

Anime-Team RIP 2013

manga.sk RIP 2013




 © 2007-2008 Julo, powered by ATRIP